Camping dichtbij Vannes

Vannes en omgeving is een uitstekend idee voor een bestemming in Zuid-Bretagne. De stad heeft een ideale ligging aan het water en beschikt over een prachtig architecturaal erfgoed. Door te boeken bij Bruyères de Carnac 3 sterren camping bij VannesDit is een ideale locatie om Vannes te ontdekken tijdens je volgende verblijf in Morbihan.

Ontdek en verblijf op een camping in de buurt van Vannes

Vannes is een erg mooie stad, gelegen in de Golf van Morbihanin Zuid-Bretagne. Gelegen tussen land en zee, en met het label "Ville d'Art et d'Histoire" (Stad van Kunst en Geschiedenis), geniet het van een uitzonderlijke locatie. Geografisch gezien biedt het de mogelijkheid om te genieten van weelderige zeegezichten. Er zijn prachtige stranden en talrijke eilanden omgeven door kristalhelder water, een ansichtkaart waardig. In het binnenland kan Vannes ook bogen op uitzonderlijke natuurlandschappen, zoals het Regionaal Natuurpark van de Golf van Morbihan, met zijn opmerkelijke flora en fauna. De stad zelf heeft ook veel bijzondere kenmerken. Het rijke erfgoed, voornamelijk overgeërfd uit de middeleeuwen, is hier een goed voorbeeld van. Dwalend door de smalle straatjes van Vannes is het alsof je ondergedompeld wordt in een weelderige omgeving. Er zijn authentieke, kleurrijke vakwerkhuizen en prachtige monumenten zoals de Porte Saint-Vincent, waarvan de architectuur bezoekers altijd in verrukking brengt. Water is hier ook nadrukkelijk aanwezig, vooral dankzij La Marle, een kustrivier die het historische centrum instroomt.

Wat te doen in en rond Vannes

Als u ervoor kiest om uw vakantie door te brengen op een camping in de buurt van Vannes, kunt u profiteren van de vele activiteiten die de regio te bieden heeft.

 

Must-do activiteiten in Vannes

Vannes is een stad die duizend-en-één mogelijkheden biedt voor activiteiten, of toch bijna. Er zijn er een paar die je niet mag missen. Deze omvatten

- Wandel langs de stadsmuren en door de tuinen.
- Wandel door de haven van Vannes.
- Bubbelen op het strand van Conleau.
- Winkelen op de markt van Vannes.
- Ga op een cruise om de Golf van Morbihan te ontdekken.
- Zeg hallo tegen het beroemde echtpaar van Vannes en hun vrouw.
- Verken het Museum voor Schone Kunsten van de stad.

 

De Golf van Morbihan en zijn vele activiteiten

De Golf van Morbihan is een uitgestrekte binnenzee met een aantal prachtige stranden en talloze eilanden en eilandjes. Je kunt van je vakantie profiteren om een uitstapje naar zee te boeken en op een boot te stappen om het gebied te verkennen. Ile-d'Arz en Ile-aux-Moines zijn slechts twee van de excursies die je vanuit Vannes kunt boeken.

 

Mooie steden om te ontdekken in en rond Vannes

Als je liever op het droge blijft, zijn er genoeg andere opties. Je kunt bijvoorbeeld een aantal van de meest mooie steden rond Vanneszoals :

- Aurayop minder dan 13 km van camping Les Bruyères in Carnac.
- CarnacHet stadscentrum ligt op minder dan 5 minuten rijden van de camping.
- La Trinité-sur-Merdat op ongeveer tien kilometer van de camping ligt.

Logeren op een camping in de buurt van Vannes

Kiezen voor een camping in de buurt van Vannes betekent genieten van een aangename en vooral gezellige omgeving voor je vakantie in de Golf van Morbihan. De 3-sterrencamping Les Bruyères de Carnac is een ideale keuze voor vakantiegangers die ook de Golf van Morbihan willen ontdekken. Quiberon Baai. VU kunt een kampeerplaats voor je camper, tent of caravan, maar kies ook voor de verhuur stacaravan comfort. De camping biedt ook ongebruikelijke accommodaties, die een bijzondere vakantie beloven. Hieronder vallen enkele zeer aantrekkelijke hutten op palen.

Tot slot zijn er ook een aantal faciliteiten om uw vakantie in Zuid-Bretagne onvergetelijk te maken. Les Bruyères de Carnac heeft bijvoorbeeld een heel mooi zwemparadijs met verwarmd zwembadmaar ook een spa en sauna. Als je met kinderen reist, is er een miniclub speciaal voor hen, evenals een aantal andere activiteiten. veel entertainment voorgesteld door ons team. 

Camping Les Bruyères bij Vannes

Dit zal sluiten in 20 seconden