M

Welkom op camping Les Bruyères in Carnac, Morbihan (56)

Onze 3 sterren familiecamping, Les Bruyères de CarnacOns hotel heet u welkom in Morbihan voor uw volgende verblijf in Zuid-Bretagne. Onze camping in Carnac met overdekt zwembad biedt u verhuur van stacaravans en locaties en verwelkomt u met plezier van april tot september.

In 2022 zullen wij u verwelkomen van 9 april tot 18 september.

Ontdek de 3 sterren camping in Carnac, Les Bruyères

Gelegen op een steenworp afstand van Carnac en Plouharnel De camping beslaat meer dan 4 hectare, waar u 118 rustige en schaduwrijke plaatsen vindt, evenals 5 gamma's van stacaravans met 1 tot 4 slaapkamers. En om uw verblijf, dat een onvergetelijke ervaring zal worden, compleet te maken 3-sterren comfortkunt u rekenen op de verschillende dienstenVrije tijd en amusement voor het hele gezin!

Voor de kleintjes hebben we recreatiemogelijkheden, ze kunnen zich uitleven in onze opblaasbare structuren, aan de tokkelbaan of in de mini-boerderij van de camping gelegen in het hart van de natuur. Oudere kinderen kunnen hun kinderen in alle rust achterlaten bij onze kinderclub "les petits pirates". De spa en sauna wachten op u om u echte momenten van ontspanning te geven, alleen voor u. s Avonds worden er thema-avonden georganiseerd om de hele stam samen te brengen voor momenten van gezelligheid.

Als u op zoek bent naar de beste camping in Carnac voor uw vakantie in de Golf van MorbihanAarzel niet langer. Les Bruyères de Carnac begeleiden u van begin tot eind bij uw uitstapjes rond de camping. Wij delen graag onze beste tips met u om u te helpen onze prachtige streek, rijk aan cultuur en landschappen, te ontdekken. Bij de receptie zijn kaartverkoopdiensten beschikbaar en er worden uitstapjes georganiseerd naar Belle Ile en Mer. Ontdek meer over onze verschillende diensten.

Plezier en amusement op camping Carnac Les Bruyères

Tijdens uw vakantie in Morbihankunt u rekenen op onze kamperen in Carnac met verwarmd binnenzwembad tot groot genoegen van jong en oud. Bovendien zult u vinden vele activiteiten op het terrein waar het hele gezin plezier aan zal beleven, zoals de mini-boerderij en het doolhof, de Spaen vele anderen!

Camping les bruyères de Carnac : camping met sauna en spa Carnac

Kids Club

Ontdek een familiecamping in de Morbihan met gevarieerde en boeiende activiteiten, voorgesteld door ons team, die jong en oud zullen bekoren.
Camping Les Bruyeres : verhuur van stacaravans Carnac model Taos

Stacaravans

Kom en ontdek onze selectie van comfortabele stacaravans te huur in Carnac voor het hele gezin en uitgerust met een TNT TV-aansluiting.
Camping les bruyères de Carnac : camping met sauna en spa Carnac

Locaties

Onze ruime en schaduwrijke plaatsen zijn ideaal voor caravans, campers en tenten.
Les Bruyères de Carnac : Camping Carnac met overdekt zwembad

Zwembad

Profiteer van onze camping met een overdekt zwembad verwarmd tot 28°, zodat u kunt genieten van het water in alle weersomstandigheden met zijn intrekbare zwembadoverdekking.

Geniet van een verblijf in het kamperen in CarnacEen land van geschiedenis en legenden

Het is dus in Zuid-Bretagne, in de buurt van de beroemde megalithische opstellingen van Carnacvan Plouharnelhet dragen van de Trinité sur Merde fijne zandstranden van de Baai van Quiberon en de Golf van Morbihandat onze camping Carnac u voorstelt om uw volgende vakantie door te brengen.

De combinatie van de rust en aantrekkelijkheid van een badplaats als Carnac, de camping Les Bruyères de Carnac is een centrale plaats voor het bezoeken van de prehistorische vindplaatsen van Carnacvan ontdek de Golf van MorbihanU kunt ook de eilanden van Morbihan bezoeken en u onderdompelen in Bretonse tradities en festiviteiten.

Ontdek een uitzonderlijke omgeving door Zuid-Bretagne in de Golf van Morbihan