M
Logo 3 sterren camping Les Bruyères de Carnac (56)

Camping Carnac - Bruyères de Carnac

Welkom op de camping Les Bruyères de Carnac in Morbihan (56), Frankrijk

Onze 3-sterren familiecamping, Les Bruyères de Carnac, verwelkomt u in de Morbihan voor uw volgende verblijf in Zuid-Bretagne. Dicht bij de stranden van Carnac kunt u genieten van ons fijne zand voor het plezier van jong en oud! Onze camping in Carnac met overdekt zwembad en verwarmd tot 28°, biedt u verhuur van stacaravans in 56 en standplaatsen en verwelkomt u van april tot september. In juli en augustus kunt u genieten van gratis avondanimatie om optimaal te genieten van uw vakantie op onze carnac camping.

In 2023 verwelkomen wij u van donderdag 06 april tot en met zondag 17 september.

Ontdek de 3 sterren camping in Carnac,

    Les Bruyères de Carnac

Gelegen op een steenworp afstand van Carnac en Plouharnel in een omgeving die bevorderlijk is voor de ontspanning van het gezin, beslaat de camping meer dan 4 hectare waar u 118 rustige en schaduwrijke plaatsen vindt, evenals 5 reeksen stacaravans in Carnac met 1 tot 4 slaapkamers, 1 tot 2 badkamers. En om uw verblijf compleet te maken onder het teken van een 3-sterren comfortkunt u rekenen op de verschillende dienstenvrije tijd en animaties geschikt voor de hele familie!

Voor de allerkleinsten hebben we recreatiemogelijkheden, ze kunnen zich vermaken in onze opblaasbare structuren, aan de tokkelbaan of op de miniboerderij op de camping in het hart van de natuur. Oudere kinderen kunnen hun kinderen in alle rust achterlaten bij onze kinderclub "Le Repère des petits Pirates". De wellnessruimte, met spa en sauna, wacht op u om u echte momenten van ontspanning te geven, alleen voor u. Dan worden er 's avonds thema-avonden georganiseerd om de hele stam van de Camping Les Bruyères de Carnac rond momenten van gezelligheid.

Als u op zoek bent naar de beste camping in Carnac voor uw vakantie in de Golf van MorbihanAarzel niet langer. Camping Les Bruyères de Carnac begeleidt u van begin tot eind bij uw uitstapjes rond de camping. Wij delen graag onze beste tips met u om u te helpen onze prachtige streek, rijk aan cultuur en landschappen, te ontdekken. Bij de receptie zijn kaartverkoopdiensten beschikbaar en er worden uitstapjes georganiseerd naar Belle Ile en Mer. Ontdek zonder meer onze verschillende diensten rond onze carnac camping.

Plezier en amusement op de camping in Carnac Les Bruyères (56)

Tijdens uw vakantie in Morbihankunt u rekenen op onze kamperen in Carnac met verwarmd binnenzwembad tot groot genoegen van jong en oud. Bovendien vindt u ter plaatse vele activiteiten die het hele gezin zullen bekoren, zoals de miniclub, de miniboerderij, het labyrint, de tokkelbaan, de home-ball, de Spa, en vele andere! De Piraten van Carnac wachten op u om uw beste vakantie door te brengen op onze camping in Carnac in de buurt van de stranden, restaurants en bars...

Camping les bruyères de Carnac : camping met sauna en spa Carnac

Kinderclub "Le Repere des Petits Pirates

Ontdek een familiecamping in de Morbihan met gevarieerde en boeiende activiteiten die jong en oud zullen bekoren.
Stacaravan met 4 slaapkamers op de 3 sterren camping Les Bruyères de Carnac in Morbihan Bretagne Sud Frankrijk

Stacaravans

Kom en ontdek onze selectie van stacaravans met 1 tot 4 slaapkamers te huur in Carnac, allemaal comfortabel voor het hele gezin en uitgerust met een TNT TV-aansluiting.
Camping Les Bruyères de Carnac, Golfe du Morbihan, Zuid-Bretagne, Frankrijk

Locaties

Onze ruime en schaduwrijke plaatsen zijn ideaal voor caravans, campers en tenten.
Les Bruyères de Carnac : Camping Carnac met overdekt zwembad

Zwembad

Geniet van onze camping met een overdekt zwembad verwarmd tot 28°, zodat u kunt genieten van het water in alle weersomstandigheden.

Geniet van een verblijf in het kamperen in CarnacEen land van geschiedenis en legenden

Het is dus in Zuid-Bretagne, in de buurt van de beroemde megalithische opstellingen van Carnacvan Plouharnelhet dragen van de Trinité sur Merde fijne zandstranden van de Baai van Quiberon en de Golf van Morbihandat onze camping Carnac u voorstelt om uw volgende vakantie door te brengen.

De combinatie van de rust en aantrekkelijkheid van een badplaats als Carnac, de 3-sterren camping Carnac Les Bruyères is een centrale plaats voor het bezoeken van de prehistorische vindplaatsen van Carnacvan ontdek de Golf van MorbihanU kunt ook de eilanden van Morbihan bezoeken en u onderdompelen in Bretonse tradities en festiviteiten.

Sauna en spa in Carnac: wellnessruimte van camping Carnac Les Bruyères
Welkom op de 3 sterren camping Les Bruyères in Carnac in Morbihan Bretagne Sud Frankrijk
Les Bruyères de Carnac : Carnac camping met sauna en spa

Sauna / SPA

In een bosrijke omgeving, in de rust en stilte; vergeet de dagelijkse stress en ontspan! In Les Bruyères de Carnac hebben we een ruimte ontworpen en gecreëerd die gewijd is aan ontspanning.

Ontdek een uitzonderlijke omgeving door Zuid-Bretagne in de Golf van Morbihan