M
Logo 3 sterren camping Les Bruyères de Carnac (56)

Welkom op de camping Les Bruyères de Carnac in Morbihan (56), Frankrijk

Onze 3-sterren familiecamping, Les Bruyères de Carnac, verwelkomt u in de Morbihan voor uw volgende verblijf in Zuid-Bretagne. Onze camping in Carnac met overdekt zwembad en verwarmd tot 28°C, biedt stacaravans te huur aan in de 56 en standplaatsen en verwelkomt u van april tot september. In juli en augustus kunt u genieten van gratis avondanimatie.

In 2023 verwelkomen wij u van donderdag 06 april tot en met zondag 17 september.

Ontdek de 3 sterren camping in Carnac, Les Bruyères

Gelegen op een steenworp afstand van Carnac en Plouharnel in een omgeving die bevorderlijk is voor de ontspanning van het gezin, beslaat de camping meer dan 4 hectare waar u 118 rustige en schaduwrijke plaatsen vindt, evenals 5 reeksen stacaravans in Carnac met 1 tot 4 slaapkamers, 1 tot 2 badkamers. En om uw verblijf compleet te maken onder het teken van een 3-sterren comfortkunt u rekenen op de verschillende dienstenvrije tijd en animaties geschikt voor de hele familie!

Voor de allerkleinsten hebben we recreatiemogelijkheden, ze kunnen zich vermaken in onze opblaasbare structuren, aan de tokkelbaan of op de miniboerderij op de camping in het hart van de natuur. Oudere kinderen kunnen hun kinderen in alle rust achterlaten bij onze kinderclub "Le Repère des petits Pirates". De spa en sauna wachten op u om u echte momenten van ontspanning te geven, alleen voor u. s Avonds worden er thema-avonden georganiseerd om de hele stam samen te brengen voor momenten van gezelligheid.

Als u op zoek bent naar de beste camping in Carnac voor uw vakantie in de Golf van MorbihanAarzel niet langer. Camping Les Bruyères de Carnac begeleidt u van begin tot eind bij uw uitstapjes rond de camping. Wij delen graag onze beste tips met u om u te helpen onze prachtige streek, rijk aan cultuur en landschappen, te ontdekken. Bij de receptie zijn kaartverkoopdiensten beschikbaar en er worden uitstapjes georganiseerd naar Belle Ile en Mer. Ontdek meer over onze verschillende diensten.

Plezier en amusement op camping Carnac Les Bruyères

Tijdens uw vakantie in Morbihankunt u rekenen op onze kamperen in Carnac met verwarmd binnenzwembad tot groot genoegen van jong en oud. Bovendien zijn er ter plaatse vele activiteiten die het hele gezin zullen bekoren, zoals de miniclub, de miniboerderij, het labyrint, de tokkelbaan, de home-ball, de Spa, en vele andere! De Piraten van Carnac wachten op je...

Camping les bruyères de Carnac : camping met sauna en spa Carnac

Kinderclub "Le Repere des Petits Pirates

Ontdek een familiecamping in de Morbihan met gevarieerde en boeiende activiteiten die jong en oud zullen bekoren.
Stacaravan met 4 slaapkamers op de 3 sterren camping Les Bruyères de Carnac in Morbihan Bretagne Sud Frankrijk

Stacaravans

Kom en ontdek onze selectie van stacaravans met 1 tot 4 slaapkamers te huur in Carnac, allemaal comfortabel voor het hele gezin en uitgerust met een TNT TV-aansluiting.

Camping Les Bruyères de Carnac, Golfe du Morbihan, Zuid-Bretagne, Frankrijk

Locaties

Onze ruime en schaduwrijke plaatsen zijn ideaal voor caravans, campers en tenten.

Les Bruyères de Carnac : Camping Carnac met overdekt zwembad

Zwembad

Geniet van onze camping met een overdekt zwembad verwarmd tot 28°, zodat u kunt genieten van het water in alle weersomstandigheden.

Geniet van een verblijf in het kamperen in CarnacEen land van geschiedenis en legenden

Het is dus in Zuid-Bretagne, in de buurt van de beroemde megalithische opstellingen van Carnacvan Plouharnelhet dragen van de Trinité sur Merde fijne zandstranden van de Baai van Quiberon en de Golf van Morbihandat onze camping Carnac u voorstelt om uw volgende vakantie door te brengen.

De combinatie van de rust en aantrekkelijkheid van een badplaats als Carnac, de 3-sterren camping Carnac Les Bruyères is een centrale plaats voor het bezoeken van de prehistorische vindplaatsen van Carnacvan ontdek de Golf van MorbihanU kunt ook de eilanden van Morbihan bezoeken en u onderdompelen in Bretonse tradities en festiviteiten.

Ontdek een uitzonderlijke omgeving door Zuid-Bretagne in de Golf van Morbihan