Camping Carnac - Bruyères de Carnac

Welkom op de camping Les Bruyères in Carnac, Morbihan (56), Frankrijk

Onze 3-sterren familiecamping in Carnac, Les Bruyères de Carnac, heet je welkom in Morbihan voor je volgende verblijf in Zuid-Bretagne. Vlakbij de stranden van Carnac kun je genieten van ons fijne zand tot groot genoegen van jong en oud! Onze camping in Carnac met overdekt zwembad en verwarmd tot 28°, biedt verhuur van stacaravans in 56 en standplaatsen en verwelkomt je van april tot september. In juli en augustus kunt u genieten van gratis avondentertainment om optimaal te genieten van uw vakantie op onze camping in Carnac.

In 2024 verwelkomt onze charmante camping je van vrijdag 05 april tot zaterdag 14 september om 12 uur 's middags.

Het wellnessgedeelte zal geopend zijn van 7 mei tot 14 september 2024.

Tijdens de paasvakantie, van 13 april tot 12 mei 2024We bieden ook een miniclub en avondprogramma op maandag, woensdag en vrijdag.

Ontdek de 3-sterren camping in Carnac,

Bruyères de Carnac

Gelegen op een steenworp afstand van Carnac en Plouharnel, bij La Trinité sur Mer, In een omgeving die perfect is voor ontspanning met het gezin, strekt de camping zich uit over meer dan 4 hectare, waar je 118 rustige, schaduwrijke plaatsen vindt, plus 5 reeksen van verhuur van stacaravans in Carnac met 1 tot 4 slaapkamers en 1 tot 2 badkamers. En om je verblijf nog onvergetelijker te maken 3-sterren comfortkunt u rekenen op de verschillende dienstenvrije tijd en entertainment voor het hele gezin!

We hebben recreatiefaciliteiten voor de kleintjes, zodat ze zich kunnen vermaken in ons springkussen, op de tokkelbaan of op de miniboerderij van de camping. in het hart van de natuur. Oudere kinderen kunnen hun kinderen in alle rust achterlaten in onze kinderclub, "le repère des petits Pirates". De wellnessruimte, met spa en sauna, wacht op je voor een echt ontspannende tijd voor jezelf. s Avonds worden er thema-avonden georganiseerd om de hele stam van de camping les Bruyères in Carnac om momenten van gezelligheid te delen.

Als je op zoek bent naar beste camping in Carnac voor uw vakantiewoningen in Golfe du Morbihanaarzel niet langer. Camping Les Bruyères de Carnac staat van begin tot eind voor je klaar tijdens je uitstapjes rondom de camping. We delen graag onze tips met je om onze prachtige streek, rijk aan cultuur en natuur, te ontdekken. Bij de receptie kun je kaartjes kopen en er worden uitstapjes georganiseerd naar de gkust van Morbihan en Belle Ile en Mer. Wacht niet langer om meer te weten te komen over de verschillende diensten die we rond onze camping in Carnac aanbieden.

 

 

Plezier en animaties op camping Carnac Les Bruyères (56)

Voor je vakantie in de Golf van Morbihankunt u rekenen op onze camping in Carnac met verwarmd binnenzwembad tot groot genoegen van jong en oud. Bovendien vind je ter plaatse tal van activiteiten voor het hele gezin, zoals een miniclub, miniboerderij, doolhof, tokkelbaan, home-ball, spa en nog veel meer! De Piraten van Carnac wachten op je om je beste vakantie door te brengen op onze camping in Carnac, dicht bij stranden, restaurants en bars...

 

Begin aan een vakantie waar piraten en zeemeerminnen hun mysteries onthullen onder het milde klimaat, de stralende zon en de oneindige blauwe hemel van Camping Les Bruyères in Carnac. Duik in het piratenavontuur, laat je betoveren door de betoverende melodieën van de zeemeerminnen en geniet van dagen vol zon en sterrennachten.

Welkom in een wereld waar legendes tot leven komen en maritieme charme hoogtij viert in Bretagne.

speelruimte pano

Kinderclub "Le Repere des Petits Pirates

Ontdek een familiecamping in Morbihan met tal van spannende activiteiten voor groot en klein.

MH-4-kanaal-geschaald

Stacaravans

Kom en ontdek onze selectie van huurstacaravans met 1 tot 4 slaapkamers in Carnac, allemaal comfortabel voor het hele gezin en uitgerust met een DTT-tv-aansluiting.

Camping Les Bruyères de Carnac, Golfe du Morbihan, Zuid-Bretagne, Frankrijk

Locaties

Onze ruime, schaduwrijke plaatsen zijn ideaal voor caravans, campers en tenten.

pano 2 zwembad

Zwembad

Profiteer van onze camping met een overdekt zwembad verwarmd tot 28°C, zodat je bij elk weertype van het water kunt genieten.

Geniet van een verblijf bij camping in Carnaclanden van geschiedenis en legende

Het ligt dus in het zuiden van Bretagne, dicht bij de beroemde megalithische uitlijningen van Carnacvan Plouharnelde haven van Trinité aan zeede fijne zandstranden van Carnac en de Quiberon Baaien Golf van Morbihandat onze camping in Carnac om je volgende vakantie door te brengen.

Combineer de rust en aantrekkingskracht van een badplaats als Carnac met de 3-sterren camping in Carnac is een centrale locatie voor een bezoek aan de Prehistorische vindplaatsen CarnacOntdek de Golf van Morbihan, verken de eilanden van Morbihan en dompel je onder in Bretonse tradities en festiviteiten.

Welkom op Camping Les Bruyères de Carnac, een verborgen juweeltje in het hart van Zuid-Bretagne, waar de schaduwen van piraten en de gratie van zeemeerminnen samenkomen om een unieke en onvergetelijke ervaring te creëren.

Zodra je door de poorten van de camping loopt, word je door de betoverende sfeer van piraten en zeemeerminnen meegevoerd naar een sprookjeswereld. Het schip van kapitein John staat trots boven de receptie en biedt een adembenemend uitzicht op Pirates' Square, het zenuwcentrum van de camping.

Sauna op camping Les Bruyères de Carnac in Carnac, Morbihan, Zuid-Bretagne, Frankrijk
Wellnessruimte met sauna en spa op camping Les Bruyères in Carnac
Sauna en spa in Carnac: wellnessruimte op camping Carnac Les Bruyères
Jacuzzi wellnessruimte Camping Les Bruyères de Carnac, in Carnac, Morbihan, Zuid-Bretagne, Frankrijk

Sauna / SPA BALNEO

In een vredige bosrijke omgeving, vergeet je dagelijkse stress en ontspan! In Les Bruyères de Carnac hebben we een ruimte ontworpen en gecreëerd die helemaal in het teken staat van ontspanning. Onze zeemeermin Diana waakt over je...

Ontdek een uitzonderlijke omgeving door Zuid-Bretagne in de Golf van Morbihan

Carnac, genesteld in het land van de Piraten van Morbihan, is als een zeldzame parel verborgen in de diepten van de oceaan, waar prehistorische mysteries zich vermengen met de dapperheid van kapers. Het is een mijlpaal waar megalithische alignementen staan als oude schildwachten, die de geheimen van de oudheid bewaken en avonturiers van over de hele wereld aantrekken.

Achter de kust ontvouwt Carnac zijn gouden stranden als schatten die worden begeerd door zeerovers uit alle windstreken. De woeste golven van de Atlantische Oceaan fluisteren vergeten verhalen, terwijl de wind de dromen van dappere zeelieden meedraagt.

Kom naar een charmante camping in Carnac, waar de Piraten van Carnac zich hebben gevestigd!