Camping Carnac - Bruyères de Carnac

Welkom op de camping Les Bruyères in Carnac, Morbihan (56), Frankrijk

Onze onafhankelijke 3-sterren familiecamping Les Bruyères de Carnac heet je welkom in Morbihan voor je volgende vakantie in Zuid-Bretagne. In de buurt van de stranden van Carnac kunt u genieten van ons fijne zand tot groot genoegen van jong en oud! Onze camping in Carnac met overdekt zwembad en verwarmd tot 28°, biedt verhuur van stacaravans in 56 en standplaatsen en verwelkomt je van april tot september. In juli en augustus kun je genieten van gratis avondentertainment om optimaal te genieten van je vakantie op onze camping in Carnac.

In 2024 verwelkomt onze charmante camping je van donderdag 05 april tot zaterdag 14 september om 12 uur 's middags.

Ontdek de 3-sterren camping in Carnac,

Bruyères de Carnac

Gelegen op een steenworp afstand van Carnac en Plouharnel, bij La Trinité sur Mer,  In een omgeving die perfect is voor ontspanning met het gezin, strekt de camping zich uit over meer dan 4 hectare, waar je 118 rustige, schaduwrijke plaatsen vindt, plus 5 reeksen stacaravans in Carnac met 1 tot 4 slaapkamers en 1 tot 2 badkamers. En om je verblijf nog onvergetelijker te maken 3-sterren comfortkunt u rekenen op de verschillende dienstenvrije tijd en entertainment voor het hele gezin!

We hebben recreatiefaciliteiten voor de kleintjes, zodat ze zich kunnen vermaken in onze springkussens, op de tokkelbaan of op de miniboerderij van de camping. in het hart van de natuur. Oudere kinderen kunnen hun kinderen in alle rust achterlaten in onze kinderclub "Le Repère des petits Pirates". De wellnessruimte, met spa en sauna, wacht op je voor een echt ontspannende tijd voor jezelf. s Avonds worden er thema-avonden georganiseerd om de hele stam van de Camping Les Bruyères de Carnac om momenten van gezelligheid te delen.

Als je op zoek bent naar beste camping in Carnac voor uw Vakantie in de Golf van Morbihanaarzel niet langer. Camping Les Bruyères de Carnac staat van begin tot eind voor je klaar tijdens je uitstapjes rondom de camping. We delen graag onze tips met je om onze prachtige streek, rijk aan cultuur en natuur, te ontdekken. Bij de receptie kun je tickets kopen en er worden uitstapjes georganiseerd naar de Golf van Morbihan en Belle Ile en Mer. Wacht niet langer om meer te weten te komen over de verschillende diensten die we rond onze carnac camping aanbieden.

Plezier en animaties op camping Carnac Les Bruyères (56)

Voor jouw vakantie in Morbihankunt u rekenen op onze camping in Carnac met verwarmd binnenzwembad tot groot genoegen van jong en oud. Bovendien vind je ter plaatse tal van activiteiten voor het hele gezin, zoals een miniclub, miniboerderij, doolhof, tokkelbaan, home-ball, spa en nog veel meer! De Piraten van Carnac wachten op je om je beste vakantie door te brengen op onze camping in Carnac, dicht bij stranden, restaurants en bars...

Gooi de trossen los, hijs het grootzeil en kom bij ons,

waar volgens de legenden de schat van kapitein Black verborgen ligt in het Maya-dennenbos!

speelruimte pano

Kinderclub "Le Repere des Petits Pirates

Ontdek een familiecamping in Morbihan met tal van spannende activiteiten voor groot en klein.

MH-4-kanaal-geschaald

Stacaravans

Kom en ontdek onze selectie van huurstacaravans met 1 tot 4 slaapkamers in Carnac, allemaal comfortabel voor het hele gezin en uitgerust met een DTT-tv-aansluiting.

Camping Les Bruyères de Carnac, Golfe du Morbihan, Zuid-Bretagne, Frankrijk

Locaties

Onze ruime, schaduwrijke plaatsen zijn ideaal voor caravans, campers en tenten.

pano 2 zwembad

Zwembad

Profiteer van onze camping met een overdekt zwembad verwarmd tot 28°C, zodat je bij elk weertype van het water kunt genieten.

Geniet van een verblijf bij camping in Carnaclanden van geschiedenis en legende

Het ligt dus in Zuid-Bretagne, dicht bij het beroemde megalithische uitlijningen van Carnacvan Plouharnelde haven van Trinité aan zeede fijne zandstranden van de Quiberon Baai en Golf van Morbihandat onze camping Carnac om je volgende vakantie door te brengen.

Combineer de rust en aantrekkingskracht van een badplaats als Carnac met de 3-sterren camping Les Bruyères is een centrale locatie voor een bezoek aan de Prehistorische vindplaatsen Carnacvan Ontdek de Golf van Morbihanof verken de eilanden van Morbihan, of dompel je onder in Bretonse tradities en festiviteiten.

Het hele team van camping Les Bruyères in Carnac ontvangt u elke dag met veel plezier, zodat we samen kunnen genieten van unieke avonturen in de wereld van de Piraten van Carnac!

Sauna op camping Les Bruyères de Carnac in Carnac, Morbihan, Zuid-Bretagne, Frankrijk
Wellnessruimte met sauna en spa op camping Les Bruyères in Carnac
Sauna en spa in Carnac: wellnessruimte op camping Carnac Les Bruyères
Jacuzzi wellnessruimte Camping Les Bruyères de Carnac, in Carnac, Morbihan, Zuid-Bretagne, Frankrijk

Sauna / SPA BALNEO

In een vredige bosrijke omgeving, vergeet je dagelijkse stress en ontspan! In Les Bruyères de Carnac hebben we een ruimte ontworpen en gecreëerd die helemaal in het teken staat van ontspanning.

Ontdek een uitzonderlijke omgeving door Zuid-Bretagne in de Golf van Morbihan

Kom naar een charmante camping in Carnac, waar de Piraten van Carnac zich hebben gevestigd!