3-sterrenservice op camping carnac

3-sterren camping Carnac : kwaliteitsdiensten voor uw verblijf in Morbihan

Omdat de vreugde en herinneringen van een vakantie niet kunnen wachten, hebben onze camping in Carnac biedt u een een breed scala aan diensten vanaf het begin van het seizoen. Je vindt hier een scala aan diensten om je te helpen bij het organiseren van je verblijf, catering en activiteiten in de omgeving.Carnac en de omgeving. Zet je koffers neer in een van onze stacaravans of op een van onze kampeerplaatsen bij de stranden. Golf van Morbihan en geniet van het comfort en de rust van onze diensten. Zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie in Carnac ongeacht het seizoen. Neem een duik in het zwembad van onze carnac camping met overdekt zwembad of in de spaMet een hapje in de hand en een koud drankje van de snackbar kan je vakantie eindelijk beginnen in de zeelucht van Zuid-Bretagne. Ontdek het schema van onze cateringdiensten en diensten georganiseerd van april tot augustus.

Camping Carnac beschikbaar vanaf april

Na ontvangst van onze 3-sterren camping, Bij Les Bruyères de Carnac kun je vanaf het begin van het seizoen genieten van diensten van topkwaliteit.

 • Le Receptieelke dag geopend van 9.00 tot 12.00 uur en 14.30 tot 18.00 uur.
 • Een kleine kruidenierswinkel, elke dag geopend vanaf 06 april.
 • Le snackbars en afhaalrestaurants zijn vanaf 06 april elke dag geopend.
 • Zaterdagavondentertainment tijdens de lange weekenden van Hemelvaart en Pinksteren.
 • Contactgegevens van apotheken, dokters, restaurants, bars, disco's, garages etc. zijn verkrijgbaar bij de receptie.
 • La fietsverhuur (reservering verplicht bij de receptie van de camping), ideaal om te genieten van het platteland van Morbihan
 • Toeristische informatie over Carnac en de regio Morbihan is ook beschikbaar. U kunt ook kaartjesloket om te gaan ontdek de Golf van Morbihan en zijn eilanden (Belle Ile, île aux Moines, île d'Arz, etc).
 • Munten beschikbaar voor het gebruik van een wasmachine en/of droger
 • Activiteiten zoals massages, aguasofro, massage en yogasessies worden op de camping aangeboden door externe dienstverleners (reserveren verplicht).
 • Buiten de camping zijn er verschillende activiteiten tegen speciaal voor jou onderhandelde prijzen
 • Bij de receptie kun je verschillende bordspellen lenen.

Extra diensten beschikbaar op Les Bruyères de Carnac in juli en augustus

In juli en augustus kun je je verheugen op verlengde openingstijden en een reeks evenementen om je verblijf bij ons luister bij te zetten. charmante, onafhankelijke familiecamping in CarnacLes Bruyères. Je kunt rekenen op :
 • La receptie is elke dag geopend, non-stop, van 9.00 tot 12.30 uur en 14.00 tot 19.00 uur.
 • De kruidenierswinkel is elke dag open, net als de bakker (op afspraak).
 • Snackbars en afhaalrestaurants zijn ook ideale plekken om wat tijd door te brengen als je onderweg bent. thema-avonden georganiseerd. Deze omvatten mossel- en frietavonden, pizza's, karaoke, filmquizzen en nog veel meer. Een of twee keer per week geven gastsprekers salsaconcerten, rockabillyconcerten, shows, hypnoseshows, dansavonden, etc. Tijdens het zomerseizoen kunnen vakantiegangers deelnemen aan de 5 avonden die elke week worden georganiseerd, zodat ze hun vakantie op de camping op een leuke manier kunnen doorbrengen. camping in Carnac !
 • Er worden uitstapjes georganiseerd naar Belle-île en Mer en l'île aux moines.Elke week vertrek vanaf onze camping Les Bruyères in Carnac.
 • Activiteiten buiten de camping zijn beschikbaar tegen prijzen die voor jou zijn onderhandeld.
 • Activiteiten zoals massages, aguasofro, massage- en yogasessies, ponyritjes, etc. zijn beschikbaar op de camping bij externe dienstverleners, op afspraak.
 • Bij de receptie kun je verschillende bordspellen lenen.

WIFI is beschikbaar op de hele camping. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar om aan je wensen te voldoen.

Een team tot uw dienst:

Welkom aan boord van Camping Les Bruyères de Carnac, waar de bemanning, compleet met piratentooien en vergezeld door de kleine Gaia, in harmonie samenwerken om een onvergetelijke ervaring te creëren. Laten we samen dit avontuur aangaan, waarbij elk lid van de bemanning bijdraagt aan het weven van onvergetelijke herinneringen.

Avontuur Kapitein : Chrystelle stuurt het schip met de vastberadenheid van een doorgewinterde piraat. Ze leidt de bemanning van Les Bruyères de Carnac naar een veelbelovende horizon, waar elke vakantieganger lid wordt van de familie Pirates en Moussaillons.

Ontvangstmeester : Bij de receptie, Victor verwelkomt bezoekers met de hartelijkheid van een doorgewinterde kaper. Als bewaarder van waardevolle informatie en de sleutels van de camping zorgt hij voor een vlotte aankomst en verandert hij de receptie in een instapbrug waar het avontuur begint.

Hoofd technische harmonie : In de schaduw, Ronan is het hoofd van de technische harmonie en zorgt ervoor dat het schip Les Bruyères de Carnac in perfecte vaarconditie blijft. Als een piratenmonteur zorgt hij ervoor dat alle infrastructuur perfect werkt voor het comfort van de bezoekers.

Leerling Tuinman : Matéo voegt een natuurlijk tintje toe aan het team, als bemanningslid dat verantwoordelijk is voor de geheime tuin van de camping. Met zijn ijver en passie voor de natuur helpt hij een groene oase van rust te creëren.

Maestro van de animatie : Onder de Bretonse zon, Evan fungeert als entertainment maestro en orkestreert festiviteiten die een piratenhol waardig zijn. Zijn creatieve ideeën veranderen de camping in een plek waar het feestgedruis heerst, met activiteiten die klinken als het gezang van de zee.

Uitbaters van de snackbar "Le Triangle des Pirates": MinoDe Virtuoso of Pizza creëert lekkernijen die de smaakpapillen vervoeren als smaakschatten van elders. Annie, Magicienne du Service biedt gastvrijheid die een piratenkroeg waardig is. Haar onberispelijke service en stralende glimlach maken van elke maaltijd een onvergetelijke ervaring.

De kleine ontdekkingsreiziger: Onder de bemanning, Gaiade kleine zwart-witte kat, wordt de handlanger van de avonturiers. Ze sluipt tussen de dekken van het schip en voegt een vleugje katachtige lieflijkheid toe aan dit kapersavontuur.

Deze bemanning, met Chrystelle, Victor, Ronan, Evan, Matéo, Mino, Annie en de kleine Gaia, vormen een piratenfamilie die vastbesloten is om van elk verblijf op Les Bruyères de Carnac een uitzonderlijk avontuur te maken. Kom met hen aan boord en laat u meeslepen door deze unieke ervaring, waar de piratengeest, gezelligheid en medeplichtigheid een onvergetelijke maritieme symfonie creëren op het vakantieland Piraten van Carnac.

3 sterren camping carnac, Les Bruyères DE CARNAC

3-sterrenservice van les pirates de carnac Moge je zeilen naar horizonten gevuld met gelach en onvergetelijke momenten. Moge elke dag een nieuw avontuur zijn, rijk aan vriendschap en schatten.