Animatie & Miniclub

Ontdek onze activiteiten en entertainment voor kleine piraten 3-sterren camping in Carnacdicht bij de zee! Onze familiestructuur betekent dat oudere kinderen kunnen genieten van onze kwaliteitsdiensten zoals het zwembad en de wellnessruimte met bubbelbad en zorgeloze sauna, terwijl jongere gasten zich uitstekend kunnen vermaken in de miniboerderij en de kinderclub.
Logeren op een camping in de buurt van Auray

De miniclub, een paradijselijk hoekje voor uw kinderen

In juli en augustus (van 10 juli tot 31 augustus 2023) is de " Het hol van de kleine piraat Het "Kids' Village" verwelkomt jonge vakantiegangers van 4 tot 12 jaar van maandag tot vrijdag. Op het programma staan allerlei knutselworkshops, olympiades, grote buitenspelen, speurtochten en nog veel meer. s Avonds laten de animatoren hen dansen tot in de vroege uurtjes van maandag tot vrijdag.

Avond entertainment

Thema-avonden worden aangeboden in juli en augustus (van 06 juli tot 31 augustus 2023). 5 keer per week (maandag t/m vrijdag) vindt u een breed scala aan entertainment voor het hele gezin: Shows, Karaoke, Concerten, Magie, Quizzen, Lotto Bingo, Dansen...

Kinderclub - Kid's Club & Speelruimtes

Volgens de legende verstopte kapitein Black zijn schat in de buurt van de Repère des Petis Pirates.