Camping Les Pialades

In het zuiden van de Morbihanin het hart van de Quiberon BaaiCarnac biedt bezoekers een bestemming vol geschiedenis, waar ze kunnen ontspannen aan zee. Bekend om zijn uitlijningen van megalietenCarnac is een van de niet te missen steden in de regio. Bovendien kun je dankzij de kust gemakkelijk genieten van de zee tijdens je verblijf in de regio. camping Carnac.

Wat te zien en te doen in Carnac

Deze charmante badplaats in Morbihan tussen zee en bergen dankt zijn bekendheid aan zijn niet te missen uitlijningen van megalieten. Carnac herbergt een aantal plaatsen met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie, waardoor bezoekers hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Na deze reis terug in de tijd kunnen vakantiegangers met het hele gezin ook genieten van een sensationeel en avontuurlijk uitje naar de Carnac Adrenalinebos of het recreatiepark P'tit Délire. De gemeente Carnac is verdeeld in een hooggelegen deel op het platteland, waar de naam "Carnac" wordt gebruikt. land van legendes krijgt zijn volle betekenis. Het strand strekt zich uit tot aan zee, ideaal voor Watersportactiviteiten in Carnac en zeevruchten proeverij. Je kunt dus afwisselend wandelen in het bos of aan zee. Er zijn veel wandelroutes, waaronder de douanepad die langs de hele kust van Bretagne loopt.

Bezoek de menhir alignementen

De Carnac menhir uitlijningen zijn waarschijnlijk de beroemdste ter wereld. 4.000 stenen rijzen op over een afstand van 4 kilometer. Of je nu met het gezin bent of met vrienden, je kunt de Tumulus Sint-Michielde Ménec-lijnende Steenmannetje van Kercadode Uitlijningen van Kermarioen vele anderen! De oorsprong en de geschiedenis van deze 6.000 jaar oude dolmens zijn nog steeds een mysterie, maar recent onderzoek heeft aangetoond dat het om een heilige plek gaat uit het neolithicum. Bezoeken zijn gratis of op afspraak voor meer gedetailleerde uitleg. Om deze periode in de geschiedenis te voltooien en beter te begrijpen, heeft de Museum van de Prehistorie verwelkomt u op 5 minuten van camping Carnac.

Stranden van Carnac

Vakantiegangers die zijn gekomen om te genieten van de prachtige Stranden van Carnac kunnen kiezen uit vijf stranden om te zwemmen en te loungen. Deze omvatten :
  • de Saint-Comban strand Een populaire plek om te windsurfen;
  • Grande Plage met 2 km wit zand, waar zwemmen onder toezicht mogelijk is; de Légenèse strandEen klein strand met een levendige strandclub Marsouins;
  • de Ty Bihan strand en de kinderclub;
  • de Men-Dû strand op weg naar La Trinité sur Mer
  • de Beaumer strand ideaal voor kustvissen.

Wat te zien in de buurt van Carnac

De Carnac uitlijningenMaar dat is nog niet alles! Gelegen aan de kust en dicht bij vele andere plaatsen die een bezoek waard zijn, is een verblijf in het camping in Carnac maakt het gemakkelijk om Morbihan te verkennen. Omringd door Quiberon en La Trinité aan zeeCarnac heeft gemakkelijke toegang tot deze nabijgelegen interessante steden. Dit geografische voordeel geeft je de mogelijkheid om een wandeling te maken rond de niet te missen Prachtig eiland in de zee. Als je zin hebt in een stedentrip, mag je een bezoek aan Lorient of Kleppen met uitzicht op de Golf van Morbihan. Een bezoek aan de Golf van Morbihan om de Niet te missen eilanden in Morbihan waarvaneiland Moines en deArz maken er deel van uit. Bezoek 3-sterren camping Carnac begeleidt je tijdens je bezoeken aan de omgeving en onze mooie Morbihan streek.

Waar verblijven op een camping in Carnac?

Voor een verblijf in camping in Carnacvakantiegangers kunnen rekenen op onze onafhankelijke camping Les Bruyères de Carnac. Dit hotel ligt op een steenworp afstand van een aantal megalithische vindplaatsen. Camping Carnac met overdekt zwembad biedt staanplaatsen en vakantieverhuur comfort. Bovendien zijn onze 3-sterren camping in Carnac biedt een breed scala aan diensten en entertainment voor het hele gezin, waaronder een spa en sauna voor je momenten van ontspanning. De kinderen zullen blij zijn hun vakantie door te brengen in een etablissement met een veelheid aan vrijetijdsactiviteiten. Er zijn twee speeltuinen, een miniboerderij (in juli en augustus), een doolhof van 400 m², een tokkelbaan en een springkussen! Er is genoeg om ze ter plaatse te vermaken, in onze camping Carnac !

Camping Les Bruyères in Carnac

Dit zal sluiten in 20 seconden