M

3 sterren camping in Carnac

Carnac - Golf van Morbihan

Les Bruyères de Carnac, een familiecamping in de baai van Quiberon

Onze 3-sterren familiecamping, Les Bruyères de Carnacverwelkomt u van april tot september in het hart van Baai van Quiberon. Onze 118 kampeerplaatsen in Carnac liggen verspreid over meer dan 4 hectare in een rustige en schaduwrijke omgeving. Kies voor een ontspannen verblijf in een rustige en schaduwrijke omgeving. onafhankelijke familiecamping in de buurt van het centrum van Carnac en de stranden van Carnac en Plouharnel. We zullen blij zijn u te mogen verwelkomen voor uw vakantie in Morbihan. In onze kleine structuur, doen we alles om jong en oud tevreden te stellen. Met een mini-boerderij, speeltuinen voor kinderen en een ontspanningsruimte is er voor elk wat wils. Omdat wij van onze streek houden, zullen wij u ook graag adviseren over de beste plaatsen om te bezoeken in de buurt van camping Plouharnel. Volg het spoor van de megalieten van Carnac en bewonder de prachtige zandstranden die de hele baai omzomen!

Blijf verbonden waar u ook bent: WIFI beschikbaar op de hele camping tegen betaling - Voorbeelden van tarieven: 60min: 5€, 1 week: 23€, ...

Open vanaf 9 april

tot 18 september 2022

Camping Carnac met verwarmd binnenzwembad : Les Bruyères de Carnac
Les Bruyères : een camping in Carnac met een overdekt en verwarmd zwembad
Z IMG_3922
2
3
Zpano IMG_7739
4
Z PINEDE GIRLS
Z IMG_7563
Z MINI F IMG_7516
vorige pijl
volgende pijl

Alle voorzieningen voor een aangenaam verblijf op de 3-sterren camping in Carnac

Om ten volle te profiteren van uw vakantie in CarnacWe hebben verschillende dienstaanbiedingen voor elk. Van georganiseerde uitstapjes in de baai van Quiberon en fietsverhuur kunt u de omgeving ontdekken. De kleintjes kunnen zich uitleven in het doolhof of in de kinderclubterwijl de ouders kunnen ontspannen in onze wellnessruimte. Ontdek een overzicht van onze 3-sterrendiensten en vele anderen.

 • Verwarmd binnenzwembad op 28° met verwarmde kleedkamers, douches en toiletten
 • Wellness ruimte: SPA / Sauna
 • Restaurant, afhaalmaaltijden, bakkerij en kruidenierswinkel*.
 • Kinderclub
 • Verwarmd sanitair
 • Sanitaire voorzieningen met een douchecabine, toilet en wastafel toegankelijk voor gehandicapten
 • Activiteiten voor kinderen Speeltuinen, springkasteel, tafeltennis...
 • Fietsverhuur
 • Een verzorgingsgebied voor campers
 • Een Tiroolse traverse
 • Een labyrint

*seizoensgebonden activiteiten

Ontdek onze mini-boerderij op onze camping in Carnac

Geniet van de voordelen van een kamperen in het hart van de natuur in Carnac. Onze ruimten stellen ons in staat onze dierenvrienden in een bevoorrechte omgeving onder te brengen. En dit, voor het grootste geluk van de kleintjes, maar ook van de volwassenen! Onze dieren geven ons altijd veel plezier. Wij verzorgen ze het hele jaar door, zodat ze in goede gezondheid verkeren. Ontdek onze miniferme gratis in onze 3 sterren camping in Carnac.

U kunt hier geiten en schapen vinden.

De kinderen zullen één keer per week op de pony's kunnen rijden, als onze partner langskomt, we hebben al het nodige materiaal, en natuurlijk om alle dieren te aaien. Ze houden ervan om geknuffeld te worden!

5
4
3
2
1
vorige pijl
volgende pijl

118 standplaatsen & huuraccommodaties op 4 hectare