De mooiste plekjes in de Golf van Morbihan

Le Golf van Morbihan is een van de mooiste baaien ter wereld. Het is onmogelijk om de authentieke charme te weerstaan van deze kleine binnenzee in Zuid-Bretagne, die zo'n veertig vierkante kilometer beslaat. Van de Camping Les Bruyères in CarnacVerken de mooiste plekjes van de Golf van Morbihan.

Alle attracties van de Golf van Morbihan

De vele ongerepte natuurgebieden, pittoreske haventjes, eilanden en wilde stranden vormen deze unieke regio. Ontdek de de mooiste hoekjes van de Golf van Morbihan om te bezoeken tijdens je verblijf op de camping.

De Carnac-lijnen

Op een steenworp afstand van je vakantiehuis vind je een mekka van de Europese prehistorie, de grootste megalithische site ter wereld: de Carnac alignementen. Volg een rondleiding met een gids of op eigen gelegenheid op deze eeuwenoude site vol mysteries.

De eilanden van de Golf van Morbihan

De eilanden en eilandjes maken deel uit van de de mooiste hoekjes van de Golf van Morbihan. Tot de meest bezochte behoren het gemakkelijk toegankelijke Île aux Moines en Île d'Arz. Maak een wandeling langs de kustpaden, die een adembenemend uitzicht bieden. De meer geheimzinnige eilanden Berder en Tascon worden bij eb onthuld. Deze beschermde natuurgebieden hebben een opmerkelijke biodiversiteit.

Quiberon Baai

La Quiberon Baai en het schiereiland is nog zo'n must-see juweeltje van Morbihan. Het wildere westelijke deel biedt een groot aantal megalithische sites, terwijl het oostelijke deel liefhebbers van fijne zandstranden aantrekt. De badplaats Quiberon, tegenover Belle Île sur Mer, trekt vakantiegangers met zijn gevarieerde landschappen, stranden en watersporten.

La Trinité sur Mer en Vannes, twee uitzonderlijke steden

Een must-see tussenstop in de baai van Quiberon, een bezoek aan La Trinité sur Mer begint met de brug van Kerisper en zijn adembenemende uitzicht op de oesterbanken en de jachthaven, bekend om zijn grote zeilwedstrijden. Je kunt deze stad in Morbihan verkennen via de stranden, de zoutpannen en het douanepad, een wandeling van 8 km die voor iedereen toegankelijk is. Dertig kilometer verder naar het oosten ligt de prachtige middeleeuwse stad Vannes. Mis de vestingmuren en bloemrijke tuinen van deze stad van kunst en geschiedenis niet. Je kunt ook de Saint-Pierre kathedraal en de prachtige vakwerkhuizen bewonderen.

Gevarieerde activiteiten voor het hele gezin

Als je een buitenmens bent, zul je snel in de ban raken van het brede aanbod aan activiteiten in de Golf van Morbihan. Maak een wandeling over het douanepad langs de kust, fiets over het schiereiland Rhuys of neem deel aan een van de vele activiteiten die worden aangeboden. wateractiviteiten zijn slechts enkele van de mogelijkheden!

Ontdek de mooiste plekjes van de Golf van Morbihan op een camping in Carnac

Camping Les Bruyères in Carnac is ideaal voor het ontdekken van de de mooiste hoekjes van de Golf van Morbihan. Geniet bovendien van een comfortabele vakantiewoning en volop vermaak tijdens uw verblijf in Zuid-Bretagne. Ontdek een ruime keuze aan verhuur stacaravans van de categorie Classic tot de categorie Premium, met een eigen bubbelbad. Voor een ongewoon en authentiek verblijf boek je een houten hut op palen of een accommodatie in tiny house-stijl. Van ruime plaatsen Er zijn ook plaatsen voor meer traditioneel kamperen, zodat je in alle rust je tent, caravan of camper kunt opzetten. Het andere voordeel van deze 3-sterrencamping in Carnac is zijn zwemparadijs met verwarmd binnenzwembadspa en sauna. Het is de perfecte plek om te ontspannen en plezier te maken! Profiteer van de vele diensten en activiteiten tijdens je vakantie: snackbar, bar, fietsverhuur, thema-avonden, kinderclub, mini-boerderij, sporttoernooien, enz.

 

Dit zal sluiten in 20 seconden