M

Camping LA Trinité-sur-mer

Op enkele kilometers van onze camping, bezoek La Trinité-sur-Mereen charmant dorp gelegen in Quiberon Baai. Begrensd door de rivier Crac'h en de Atlantische Oceaan. badplaats van de Golf van Morbihan wordt vooral gewaardeerd om de schoonheid van zijn typische Zuid-BretagneHet is een prachtig dorp met een mooi strand en een beroemde jachthaven. Ontdek nu dit mooie dorp in de buurt van onze 3 sterren camping in Carnac.

Ontdek La Trinité sur mer vanaf camping Les Bruyères de Carnac 3*.

Het gastvrije stadje La Trinité-sur-Mer biedt een drievoudige identiteit aan zijn grondgebied, de Golf van Morbihan. Het is een badplaats, een belangrijke jachthaven en een thuishaven voor wereldberoemde schippers. De stad is inderdaad het toneel van grote wedstrijden zoals de Spi Ouest Frankrijk en de tour van Belle-île. Een wandeling door de stad geeft de bezoeker de gelegenheid om de masten van de boten te bewonderen die in de haven van La Trinité-sur-Mer liggen. Liefhebbers van oude stenen kunnen door de omliggende straten dwalen en een stop maken bij deDe kerk Saint-Joseph in La Trinité-sur-Mer. De camping Les Bruyères de Carnac is slechts 10 minuten rijden; op de Men du weg kunt u het landschap van de zoutmoerassen alvorens La Trinité-sur-Mer te bereiken.

Port de la Trinité sur Mer - Camping Les Bruyères de Carnac Golfe du Morbihan Bretagne Sud Frankrijk

Wat is er te doen in La Trinité sur Mer?

Naast een aangename wandeling door het centrum biedt La Trinité-sur-Mer een verscheidenheid aan activiteiten voor vakantiegangers die het dorp en de omgeving willen bezoeken.

De stranden van La Trinité-sur-Mer

Of u nu graag luiert aan zee of oefent... wateractiviteitenMet negen stranden om uit te kiezen, vindt u zeker iets dat bij u past. Meerdere watersporten in de Golf van Morbihan en vele mooie bezienswaardigheden die typisch zijn voor de Bretonse kust wachten op u. Onder hen, niet te missen een stop bij de mooie Kervillen strandEen van de populairste in La Trinité-sur-Mer. Tegenover deze laatste kunt u van de gelegenheid gebruik maken om de Kervillen kwelders.

Het douanepad

Vanaf de haven van La Trinité-sur-Mer kunnen wandelaars het douanepad nemen, dat voor iedereen toegankelijk is. Ruim 8 km naar de Pointe de Kerbihan, De schoonheid van de kleine kreken van de kust van Morbihan kan worden waargenomen. Dit uitzonderlijke natuurgebied herbergt vele vogelsoorten en een biodiversiteit die zeer eigen is aan de Zuid-Bretagne.

Boottocht door de Golf van Morbihan

Het is mogelijk om vanuit de haven van La Trinité-sur-Mer een boottocht met een schipper te boeken. Deze zeereizen laat u de Bretonse Atlantische kust ontdekken, de Baai van Quiberon of de dichtstbijzijnde kleine eilanden zoals het eiland Houat of het eiland Hoëdic. Het doen van de boottocht door de Golf van Morbihan is een ervaring die u niet mag missen tijdens uw verblijf in Zuid-Bretagne !

Ontdek de megalieten van La Trinité-sur-Mer

Zoals die gevonden in CarnacLa Trinité-sur-Mer is vol overblijfselen uit het verleden met de aanwezigheid van verschillende megalieten. Zeker minder belangrijk dan de beroemde lijnen van CarnacDeze prehistorische monumenten zullen de meest geschiedenisliefhebbende bezoekers interesseren.

Wat te doen in La Trinité sur Mer als het regent?

Je kunt de regen trotseren om te gaan La Trinité-sur-Mer verkennen aan boord van het treintje van de stad. Als de wandeling voorbij is, gaat u naar de kunstgalerie van de Bretonse kunstenaar Stéphane Lauro. Hier kunt u talrijke lithografieën bewonderen die geïnspireerd zijn op de omringende Bretonse landschappen.

Binnen onze camping in de buurt van La Trinité-sur-MerU kunt ook onze wellness spa om te ontspannen bij slecht weer. Ons team van entertainers biedt u graag spelletjes en leuke activiteiten voor kinderen, terwijl oudere kinderen kunnen genieten van even aantrekkelijke vrijetijdsactiviteiten tijdens levendige avonden op de camping.

Logeren op de camping in La Trinité-sur-Mer

Voor uw vakantie in de Golf van MorbihanU kunt uw koffers neerzetten bij de camping in La Trinité-sur-Mer. De 3* camping Les Bruyères de Carnac ligt op 10 km van de baai van Quiberon en verwelkomt u elk jaar van april tot en met september.

Gezinnen zullen blij zijn met een verblijf in een van de vele beschikbare accommodaties. Onze camping heeft verschillende verhuur van stacaravans in CarnacVan de meest comfortabele tot de meest ongewone! U kunt ook een kampeerplaats reserveren om uw tent of camper op te zetten. Les Bruyères de Carnac 3* ligt midden in een dennenbos waar u kunt genieten van de rust en alle voorzieningen die nodig zijn voor een geslaagd verblijf. uw vakantie in Zuid-Bretagne.

Voor nog meer ontspanning kunt u genieten van de stranden in de buurt van onze camping in La Trinité-sur-Mer, maar ook van onze aquatisch gebied die een overdekt zwembad heeft eneen sauna en spa.

Camping Les Bruyères in Carnac