M

Camping Carnac

In het zuiden van de Morbihanin het hart van de Baai van QuiberonCarnac biedt bezoekers een bestemming van geschiedenis en ontspanning aan zee. Inderdaad, bekend om zijn niet te missen uitlijningen van megalietenCarnac is een van de must-see steden van de regio. Bovendien kunt u dankzij de zeedijk genieten van de zee tijdens een verblijf in camping Carnac.

Wat is er te doen en te zien in Carnac?

Deze charmante badplaats in Morbihan tussen zee en berg dankt zijn faam aan zijn niet te missen uitlijningen van megalieten. Carnac herbergt verschillende plaatsen met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie, waardoor de verbeelding de vrije loop kan laten. Na deze reis door de tijd kunnen vakantiegangers die met hun gezin zijn gekomen ook genieten van een sensationeel en avontuurlijk uitje door terug te keren naar de Carnac Adrenaline Bos of het recreatiepark P'tit Délire. De gemeente Carnac is verdeeld in een eerste hooggelegen deel op het platteland, waar de titel land van legenden krijgt zijn volle betekenis. Vervolgens strekt het strand zich uit in zee, ideaal voor De wateractiviteiten van Carnac en proeverij van zeevruchten. U kunt dus afwisselen tussen wandelingen in het bos of aan zee. Er zijn veel wandelpaden, waaronder de douanepad die langs de hele Bretonse kust loopt.

3 sterren camping Carnac Les Bruyères: de menhirs van Carnac
alignments-3730511_1920
menhir-2513830_1920
vorige pijl
volgende pijl
Camping Les Bruyères de Carnac : Carnac Plage
Les Bruyères de Carnac : 3 sterren camping in Carnac, aan zee
Carnac strand
Carnac zee
vorige pijl
volgende pijl
carnac-323161_1280
carnac-stones-525066_1920
menhirs-314100_1920
vorige pijl
volgende pijl

Bezoek de menhir opstellingen

De uitlijningen van menhirs van Carnac zijn waarschijnlijk de beroemdste in de wereld. 4.000 stenen staan hoog over 4 kilometer. Met familie of vrienden, is het mogelijk om de Tumulus Saint Michels, de Uitlijningen van Ménecop Cairn van Kercados, de Uitlijningen van Kermarioen vele anderen! De oorsprong en de geschiedenis van deze 6000 jaar oude dolmens is nog steeds een mysterie, maar recent onderzoek heeft uitgewezen dat zij dateren uit het Neolithicum en een heilige plaats vormden. Het bezoek is gratis of op reservering voor meer gedetailleerde uitleg. Om deze periode van de geschiedenis te vervolledigen en beter te begrijpen Museum van de Prehistorie verwelkomt u op 5 minuten van de camping Carnac.

Geniet van de stranden van Carnac

De vakantiegangers die kwamen genieten van de prachtige Carnac stranden kunnen hun zwem- en ligplaats kiezen uit een van de vijf stranden. Deze omvatten:

  • de Strand van Saint Colomban Populair om zijn windsurfplek;
  • Groot Strand en zijn 2 km wit zand profiteert van zwemmen onder toezicht;
    de strand van LegeneseDit kleine strand wordt geanimeerd door zijn strandclub, Les Marsouins;
  • de Ty Bihan strand en zijn kinderclub;
  • de Men-Dû strand op weg naar La Trinité sur Mer
  • de Beaumer strand ideaal om te voet te vissen.

Wat is er in de buurt te zien in Carnac?

Echter, de uitlijningen van CarnacMaar dat zijn niet de enige troeven! Inderdaad, gelegen aan de kust, dicht bij vele andere plaatsen die de moeite waard de omwegen, een verblijf in het kamperen in Carnac kunt u gemakkelijk de Morbihan verkennen. Omringd door Quiberon en La Trinité sur merCarnac profiteert van een gemakkelijke toegang tot de naburige steden van belang. Dit geografische voordeel maakt het mogelijk om een wandeling te maken rond de niet te missen Mooi eiland op zee. Als u op zoek bent naar een stedentrip, mag u een uitstapje naar Lorient of Kleppen gelegen tegenover de Golf van Morbihan. Bovendien kan een visiet van de Golf van Morbihan kunt u de Eilanden van Morbihan waarvanIle aux Moines en deArz Eiland maken er deel van uit. De 3-sterren camping Carnac begeleidt u bij uw bezoeken van de omgeving en onze mooie streek van Morbihan.

Waar overnachten op de camping in Carnac?

Voor een verblijf in kamperen in Carnacvakantiegangers kunnen rekenen op onze Onafhankelijke camping Les Bruyères de Carnac. Gelegen in de buurt van vele megalithische vindplaatsen, is dit Camping Carnac met overdekt zwembad biedt locaties en vakantieverhuur comfort. Bovendien hebben onze 3 sterren camping in Carnac heeft verschillende diensten en activiteiten voor het hele gezin, waaronder de aanwezigheid van een spa en sauna voor uw momenten van ontspanning. Wat de kinderen betreft, zij zullen blij zijn hun vakantie door te brengen in een instelling met een veelheid aan vrijetijdsactiviteiten. Ze kunnen zich uitleven in de twee speeltuinen, een miniboerderij (in juli en augustus), een doolhof van 400 m², een tokkelbaan en een opblaasbare structuur! Dit alles zal ervoor zorgen dat ze een geweldige tijd hebben op het terrein, in onze camping Carnac !

03-eb9959d363
01-a5cb5cd4e7
3
16
04-4ca7987ccc
10
vorige pijl
volgende pijl

Camping Les Bruyères in Carnac