M

De 3-sterrendiensten van Les Bruyères

Carnac 3 sterren camping: kwaliteitsdiensten voor uw verblijf in Morbihan

Omdat de vreugde en herinneringen van de feestdagen niet kunnen wachten, onze kamperen in Carnac biedt u een uitgebreid aanbod van diensten vanaf het begin van het seizoen. U vindt er verschillende diensten in verband met de organisatie van uw verblijf, de catering en de activiteiten die u kunt doen in Carnac en het omliggende gebied. Zet uw koffers neer in een van onze stacaravans of op onze kampeerplaatsen bij de stranden van de Golf van Morbihan en profiteer van onze diensten in het teken van comfort en rust. U zult in staat zijn om volledig te genieten van uw verblijf op de camping in Carnac in alle seizoenen. Een sprong in het zwembad van onze camping carnac met overdekt zwembad of in de spaMet een koud drankje van de snackbar in de hand, kan uw vakantie eindelijk beginnen in de frisse lucht van Zuid-Bretagne. Ontdek het schema van onze cateringdiensten en diensten georganiseerd van april tot augustus.

De diensten van de camping in Carnac beschikbaar vanaf april

Bij ontvangst van onze 3 sterren camping, Bij Les Bruyères de Carnac kunt u al vanaf het begin van het seizoen terecht voor kwaliteitsvoorzieningen.

 • De Receptieelke dag open van van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.
 • Een kleine kruidenierswinkel en een brooddepot, elke dag open vanaf 15 april.
 • De snackbar en bar zijn vanaf 15 april elke dag geopend.
 • Op zaterdagavond tijdens de verlengde weekends is er animatie.
 • De fietsverhuur (reservering verplicht), ideaal om van het landschap van Morbihan te genieten
 • Toeristische informatie over Carnac en de Morbihan is beschikbaar. Bovendien is er ook ticketing om naar de ontdekking van de Golf van Morbihan en zijn eilanden (Ile aux Moines, Ile d'Arz, enz).
 • Munten beschikbaar voor gebruik van een wasmachine en/of wasdroger
 • Buiten de camping worden verschillende activiteiten aangeboden
Z-IMG_7742
05-f7934396ba
07-e3e5502327
08-3fbe050923
vorige pijl
volgende pijl
Zpano IMG_7739
Z-IMG_7744
IMG_E7333
Z RECEPTIE
OLYMPUS DIGITALE CAMERA
Fotoverslag Les Castels 2004
vorige pijl
volgende pijl

Diensten beschikbaar in Les Bruyères de Carnac in juli en augustus

In juli en augustus kunt u genieten van verlengde openingstijden en diverse activiteiten die uw verblijf in familiecamping in CarnacLes Bruyères. Dus, u kunt rekenen op:

 • De receptie is elke dag open, doorlopend, van Van 9 tot 19 uur.
 • De snackbar en de bar zijn ook ideale plaatsen om aangename momenten door te brengen tijdens onze thema-avonden georganiseerd. Zo zijn er avonden met mosselen en friet, galetten, karaoke, filmquizzen, enz. Een of twee keer per week bieden de sprekers u een salsaconcert, rockabilly, een show, een hypnoseshow, een dansfeest... Tijdens het zomerseizoen kunnen de vakantiegangers deelnemen aan de 5 tot 6 avonden die elke week worden georganiseerd en die het tempo van hun vakantie in het kamperen in Carnac !
 • Er worden uitstapjes georganiseerd op Belle-île en Mer en op het Ile aux moinesVanaf onze camping Les Bruyères in Carnac, elke week.

WIFI is nu beschikbaar op de hele camping. Er worden verschillende pakketten aangeboden, afhankelijk van uw behoeften.

Camping Carnac 3 sterren, Les Bruyères